Image

Stimați abiturienți!
Vă invităm la instruire în Colegiul Tehnic Feroviar din Bălți.

   Colegiul Tehnic Feroviar din Bălți a cunoscut în ultimii ani o dezvoltare dinamică , devenind o instituție cunoscută nu numai în Republica Moldova, dar și după hotarele acesteia, datorită numeroaselor parteneriate încheiate cu colegiile din Europa de Est, a profesorilor dedicaţi cât şi a discipolelor, ce au devenit specialiști calificați.
Transformările economice au stimulat necesitatea reformării sistemului educaţional naţional, inclusiv a învățământului vocaţional/tehnic. În ultimii ani, corpul profesoral-didactic al Colegiului a depus eforturi enorme în vederea reformării şi adaptării învățământului modern, eforturi încununate cu succes.
   În Colegiul Tehnic Feroviar din Bălţi se păstrează ritmul dictat de vâltoarea evenimentelor, marea preocupare fiind formarea competenţelor prin care discipolii, educaţi în spiritul dragostei de ţară cu responsabilitate faţă de profesie, să aibă un viitor bine conturat.
   Colegiul Tehnic Feroviar este locul unde fiecare elev își formează competențe profesionale, devine competetiv și încrezător, deoarece cadrele didactice de o înaltă pregătire, asigură formarea multilaterală necesară integrării sociale și învățării continue, formând un specialist competent și responsabil. Absolvenții colegiului reprezintă ceea mai mare mândrie a acestei instituții. Ei sunt convinși că profesia pe care o obțin le va deschide, cu siguranță, un orizont larg de activitate.
   În speranţa că veţi găsi în Colegiul Tehnic Feroviar din Bălți un mediu propice dezvoltării orizontului profesional şi cultural, eu vă urez:
Bun venit la Colegiul Tehnic Feroviar din Bălți!
Lupu Ala, directorul Colegiului Tehnic Feroviar din Bălți.           
Copyright© 2024 Toate drepturile rezervate

Наш сайт использует cookie - файлы. Это сделано для вашего удобства!
Подробнее